Friday, July 22, 2011

AWESOME day with my LESBOO ! :)


hah, teka laa. nape hari ni happy gila.
sebab i nak jumpe orang penting ni.
yeayyy ! jumpe farzana ,yan n mira :)
weyh EXCITED ok !

21st july , i kan engat sampai bila bila 
awwww 

thnks to CANON







colourful nails :)

pimpim pom pom .
i nak lalu ni :) HAHA

dis is MIRA and FARZANAA 










BURUK gila -.-' nmpak sangat wedges ni murah
HAHA :)

hah, ni memang GORGEOUS 

whoahh :D

lady GAGA .haha :D






















I LOVE THEM  :)



tengok mr. proper peguins .
SUMPA BEST weyh ! :)
heee 



















matured gila babe :)
thnks to my NERDY spect













PARIS lagi sekali ?
heeeee :)
im love it !!!






kaki cramp OWW before nak balik .sumpa sakit weyh !




video

FOCUS 00:25- 00:30 ,  yan dance macam mrs proper n farz gelak macam peguins .
suma CHUMIL ! n i rindu kan bende ni.
bila lagi an nak hangout. farz da nak balik JORDAN :(
tinggal i n yan je kat malaysia .
okayhh :( *crying now .wuaaa




Ok then . balik je dari hangout ngn dorang,ni kat bukit jalil .
game between chelsea ngn malaysia .
ticket mura je . watpe nak ratusratus :p seme je la weyh tengok 
eh eh,
bapak lembap gila dorang main . tp not bad la wahai country ku. hahaha :)
nah, tengok laa vid ni .
mcam taik an .senang senang je dorang goal .haih













k, la ngntuk . bubye readers :)
XOXO